torstai 5. huhtikuuta 2012

Palautetta kaivataan :)

Olisi kiva kuulla jotain palautetta sivuista. Kaipaisitteko tarkempaa ohjeistusta ja kuvia? Millaisia kampauksia haluaisitte sivuilla nähdä? Haluaisitteko muitakin hiustenlaitto vinkkejä, kuvia hiuskuvioinneista/tatuoinneista yms...? Ihan suoraa palautetta vain tulemaan :)

6 kommenttia:

  1. Hyvältä näyttää! :) Hieman kateellisenakin olen katsellut kauniita kuvia, itselläni kun oli aiemmin pitkät hiukset, mutta nyt kasvatusvaiheessa olevat puolipitkät. Mínua kiinnostaa vanhan ajan glamour-kampaukset ja monipuoliset hiusvinkit. Löytyykö sinulta niksejä miten hiukset saisi kasvamaan nopeammin?

    VastaaPoista
  2. Kiitos palautteesta :). Vinkkejä siihen miten hiukset kasvaisivat nopeammin, minulla ikävä kyllä ei ole. Mutta luin vasta jutun juuri tästä aiheesta ja siinä suositeltiin erästä tuotetta. Mutta en voi antaa suositusta, ennenkuin itse kokeilen ja näen onko jutussa jotain perää :). Vaikka minulla on paksut hiukset, ne kasvavat todella hitaasti noin 0,5cm kuukaudessa. Normaali hiusten kasvuvauhti on 1-1,5 cm kuukaudessa. Kasvattamis vaiheessa tärkeää on pitää hiukset hyvässä kunnossa, jotta niitä ei tarvitsisi paljon leikata. Välillä on hyvä antaa saksien vierailla hiuksissa, jotta saadaan haarahiukset kuriin, mutta silloinkin leikkaa vain pikkasen. Hiuksien pitäminen letillä/leteillä auttaa myös pitämään haarahiukset kurissa. Minulla on sellainen hiuslaatu, johon tulee todella helposti haarahiuksia, joten laitan pois pestävää hoitoainetta pesun yhteydessä ja jätettävää hoitoainetta vielä lisäksi pyyhekuivauksen jälkeen. Kosteuttavaa hoitosuihketta laitan myös pesujen välissäkin hiusten harjauksen yhteydessä. Latvasuojaa käytän myös silloin tällöin. Ja yöt pidän hiukset aina letillä.

    VastaaPoista
  3. Niin ja tsemppiä hiusten kasvatukseen :) Itse kasvatin hiuksia 10 vuotta ja sitten pari vuotta sitten annoin hölmöyksissäni "tasoittaa" hiuksia. Niistä lähtikin sitten pisimmillään 40cm pois, kyllä meinas itku tulla. Nyt olen taas viime vuodet ollut kasvatus vaiheessa itsekkin. Maltti on valttia tässä touhussa :)

    VastaaPoista
  4. Hei kiitoksia ja samaten! :) Itekin oon miettiny, että pitäiskö luopua kampaajalla käymisistä ja alkaa itse tasoitella, kun aina tuntuu lähtevän liikaa. Tuo 40 cm on kyllä jo ilmeisesti kateutta kampaajan puolelta. ;) Onneksi miulle ei tule haarahiuksia, ainakaan helposti kun en koskaan ole itseltäni niitä bongannut. Itse oon kuukauden ajan käyttänyt erästä hiusvalmistetta ja ainakin kynnet se on pistänyt kasvamaan nopeammin. Se on kyllä totta, että maltti on valttia ja oikeastaan jos ei niin tiiviisti kyttäisi hiusten kasvua niin nehän kasvaisi melkein huomaamatta.

    VastaaPoista
  5. Hei! En tiiä luetko tätä enää, mutta juuri eksyin ensimmäistä kertaa blogiisi ja tekee mieli kommentoida.

    Aivan upeita kampauskuvia sinulla, ja juuri sellaisia mitä olen kaivannut. Lettikampaukset ovat jotenkin aliarvostettuja, tai ainakaan niihin ei tahdo löytää vinkkejä. Omat hiukseni ovat melko ohuet ja nyt myös aivan turhan lyhyet, sillä menin ne leikkauttamaan. Kaipaan kuitenkin pitkää tukkaa, sillä siihen saa mukavasti vaihtelua esimerkiksi juuri noilla leteillä ja erilaisilla nutturoilla.

    Pyysit palautetta, ja omasta puolestani voin sanoa, että kaipaisin selkeämpää ohjeistusta. Enemmän vaihekuvia ja myös sanallisesti tarkempaa selitystä siitä, mitä missäkin vaiheessa tapahtuu. Ihan perusasioitakin voisi avata, esim, millaisia pinnejä, kampoja, muotoilutuotteita jne kannattaa käyttää.

    Toivottavasti jatkat blogia. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos kovasti palautteestasi. Minulla on ollut tarkoitus jo pidemmän aikaa ottaa kuvia perusjutuista ja avata asioita lisää. Tämän hetkistä elämääni sotkee vain ajanpuute ;) videopätkiä on myös pyydetty kampauksen teosta ja ne varmasti olisi parhaita avaamaan asiaa, mutta niihin tarvitsisin ulkopuolisen kuvaamaan. Blogini kampaukset ovat minun arkipäiväni kampauksia ja aamun kiireiden keskellä aina joskus muistan ottaa kuvia kampauksestani. Mukavaa, kun löysit blogin. Minäpä yritän totuttaa toiveesi :)

    VastaaPoista