torstai 7. helmikuuta 2013

Lettikampaus 14

kampaus




Letti
Tämän kampauksen tein myös joulun alla itselle. Tein molemille sivuille ranskanletit ja ydistin ne takaa ponihännälle. Sitten jaon hiukset kolmeen osioon ja pyöräytin rullalle joka osion noin puoleen väliin. Latvat pyöräytin toisille rullille ja kaikki rullat yhdellä tai kahdella pinnillä kiinni. Kuten kuvista näkee en taaskaan tehnyt rullista mitään sileitä ja säännöllisiä, vaan tuollaisia rentoja. Lopuksi laitoin taas koristeeksi muutaman kukan, kun olin lähdössä joululauluja laulamaan.

2 kommenttia:

  1. Löysin blogisi pari päivää sitten ja luin kaikki päivityksesi saman tien. Aivan mahtavia kampauksia! Sinulla on kyllä tosi paksu tukka ja nuo nutturat ovat ihanan näyttäviä! :) Pitää kokeilla muutamaa näistä kampauksista itsekin.

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Minulla on suht paksut hiukset, mutta useammalla tuttavallani löytyy paksummatkin hiukset. Ne ovat luonnonkiharat, joten niihin on helpompi tehdä kampaukset, kun eivät ole liukkaat. Mukava saada palautetta. Minulla on tämän hetkinen elämäni aika kiireistä, joten vähän harmittaa, kun en voi antaa blogille enempää aikaa :)

    VastaaPoista