lauantai 18. helmikuuta 2012

Lettikampaus 2

 Tänään tein itselleni sitten tälläisen lettikampauksen. Jakaus voi olla edessä siinä missä sitä tykkää pitää. Itselläni on sivujakaus. Aloitin kampauksen niin, että molemmilta sivuilta aloitin tekemään ranskanletin, jotka kokosin yhteen toisellasivulla. Sitten erotin yhden pienen suortuvan ja letitin sen ohkaseksi letiksi. Lopuksi kiersin paksut osiort löysähkölle nutturalle ja kiinnitin pinneillä. Pienen letin kiinnitin päälle muutamalla hengettömällä.

Tässä on kampauksen periaattessa ennen nutturalle pyörittämistä. Tosin kuvan otin vasta seuraavana päivänä, ennen purkua, joten on jo "pörröllään" :)

 ja tässä hiukset auki kampauksen jäljiltä :)


3 kommenttia:

  1. Voi että kun on aivan ihania lettikampauksia!! Itse olen vasta nyt innostunut hiustenlaitosta ja näprään omaan tukkaan kaikenmoista. Miten ihana blogi sulla on, kiitos!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onko sulla siis kampaajan tutkinto vai ootko meitä tuikitavallisia hiustenlaittajia? :)

      Poista
  2. Kiitos. Minulta löytyy kampaajan tutkinto :) Olen lapsesta asti tykännyt letitellä hiuksia,mutta silloin minulla ei vielä ollut pitkiä hiuksia, joten letittelin serkkujen hiuksia, jos vain sain. Luulatavasti siitä se ajatus sitten lähtikin mennä alan kouluun. Jos intoa riittää, niin lettikampauksia oppii kyllä tekemään, tosin on aina haastavampaa tehdä niitä itselle :) Kampauksia en tee työkseni, ainoastaan omaksi iloksi itselle ja joskus esim. äidille.

    VastaaPoista