perjantai 17. helmikuuta 2012

Lettikampaus


Tämä lettikampaus on yksi suosikki arkikampauksitani. Helppo tehdä ja pysyy hyvin kokopäivän. Ja kivan näköinen sitten pörröisenäkin.



3 kommenttia:

  1. miten sä pystyt tekee ittelles ranskanlettejä noin paljon :D mä rakastan laittaa mun hiuksii eri tavoilla mut ne on ehkä ihan vähän liian lyhyet :( vähän alle rintaan kyllä on :D mutta mulla siis väsyy kädet kun teen ranskanlettejä ja se on takaapäin vaikeeta :(

    VastaaPoista
  2. Harjoitus tekee mestarin :) Itse olen ihan pikku tytöstä asti tykännyt lettikampauksista. Minulla oli lapsena melko lyhet ja ohkaset hiukset, joten silloin en itselle voinut tehdä kampauksia. Mutta letittelin sitten serkkutyttöjen hiuksia ja haaveilin, että minullekkin kasvaisi joskus pitkät hiukset, mitä saisi laitella. No nykyään on kyllä tukkaa aika runsaalaisesti :)

    VastaaPoista
  3. Niin ja siihen käsien väsymiseen, että kyllä mullaki kädet välillä väsyy. Silloin pidän pikku tauon ja laitan klipsillä letin kiinni siksi aikaa tai jos ei onnistu, niin aloitan alusta. Kyllähän hiuksissa pitää olla vähä sitä mittaakin, jotta ranskan letit onnistuu. Jos hiukset on tosi kerrostetut ja vielä hiukan lyhet, voi apuna käytää vahaa. Laittaa pisaran vahaa kämmeneen ja hieroo sen molempiin käsiin ja levittää vaikka heti hiuksien pituuksiin vahan. Tai rupeaa vain letittämään ja siinä samalla vaha tarttuu hiuksiin. Vaha ei kannattaisi olla kovin rasvaista vaan sellaista ennemmän mattaista, niin ei tule likaisen näköiseksi hiukset.

    VastaaPoista